Den gode holdning

En dårlig holdning, en krum eller skæv ryg, eller et lændesvaj, påvirker din krop, din sundhed og dit velvære. Det gør det fordi dine nerver der udgår fra rygsøjlen bliver klemt og fordi dine organer bliver forskubbet og trykket. Det kan være meget smertefuldt og har stor betydning for din sundhed, både fysisk og psykisk.

De mennesker der kommer hos mig er udfordret af alt fra et let foroverbøjet hovede og en "tantepukkel" til mere invaliderende tilstande og sygdomme som scheuermanns sygdom og scoliose.

En dårlig holdning påvirker ofte vores hverdag langt mere end vi er klar over.


Få hjælp til at stå stærkt!

Når vores krop er i balance - er i det anatomisk bedst mulige udgangspunkt - står vi stærkere, både fysisk og psykisk. Det betyder at vores blod og lymfe kan cirkulere frit i kroppen, vores organer får bedre arbejdsbetingelser, vores smerter mindskes og vi bliver mentalt skarpere og generelt mere modstandsdygtige.

Behandlingen tager udgangspunkt i test af skulder og bækken, og det er ud fra denne test vi planlægger din behandling. 

Gennem Kranio-Sakral Terapiens blide og dybdegående teknikker til at løsne og rette op på kroppen, samt posturologien og øreakupunkturen, arbejder vi med at genoprette og centrere kroppens balance. 


Kontakt mig på 53640788 eller tina@kst-aku.dk og hør hvordan Kranio-Sakral Terapi og Øreakupunktur kan hjælpe dig til en bedre holdning , øget sundhed og velvære i hverdagen.

En dårlig holdning kan betyde:

- hovedpine

- smerter i nakke, ryg, lænd og skuldre

- kæbespændinger 

- halsbrand, sure opstød og refluks

- træthed og manglende energi

- blodtryksproblemer

- åndedrætsproblemer 

- forværring af lungesygdomme, ex. KOL

- vandladningsproblemer

- hælspore