Er det noget for mig?

Jeg har specialiseret mig i at behandle stress, spændinger og smerter i kroppen.

De mennesker der kommer hos mig, har vidt forskellige problemstillinger. 

Det kan være alt fra unge og voksne med stress belastninger, hovedpine, ryg-, nakke- og lændeproblemer, ondt i maven og søvnbesvær til den nyfødte der har ondt i maven, er urolig og har svært ved at finde ro.

En del af mine klienter kommer for at få hjælp til konkrete fysiske problemstillinger, nogle for at grounde og finde ro, og andre for at få støtte og sparring til at etablere en roligere, mere nærværende hverdag så de kan slippe ud af hamsterhjulets tag.

Jeg har god erfaring i at behandle spændinger og smerter i bevægeapperatet. Derudover har jeg også god erfaring med mentale problematikker, så som uro i kroppen, dårlig nattesøvn, stress, angst og depression. Oftest er der en mental komponent til fysiske smerter. Jeg har god erfaring i at hjælpe med stress og overbelastningsreaktioner samt eftervirkninger af piskesmæld og hjernerystelse.

Målet er ALTID at du skal få det bedre - også på lang sigt!

Kontakt mig på 53640788 eller tina@kst-aku.dk og hør hvordan Kranio-Sakral Terapi og Akupunktur kan hjælpe dig til en hverdag med færre smerter, mindre stress og mere overskud.

Jeg har god erfaring med at behandle:

-  Smerter i nakke, skuldre og øvre ryg
-  Smerter i ansigt, kæbe og kranie
-  Lændesmerter
-  Piskesmæld
-  Hjernerystelse
-  Hovedpine & Migræne
-  Stress, angst og uro