Tina Svinth Møller

Sygeplejerske, KranioSakral Terapeut (eksamineret og RAB godkendt), Akupunktør  (eksamineret og RAB godkendt), Mindfulness Instruktør


Mit navn er Tina og jeg har de sidste 10 år specialiseret mig at hjælpe mennesker med stress, udmattelse, hovedpine og smerter i kroppen.

Jeg arbejder med mennesker, naturlig sundhed, kraniosakral terapi, sygepleje, sundhed, livsmod og velvære.

Jeg er uddannet sygeplejerske, og arbejder med komplementær behandling i min klinik i Silkeborg. Her tilbyder jeg behandling med kraniosakral terapi, akupunktur, auriculoterapi (øreakupunktør), posturologi, chromoterapi, NADA, mindfulness & åndedrætsøvelser. Mine behandlinger har fokus på at skabe sundhed og balance, samt at give dig redskaber og gå-på-mod til at etablere nye, sunde vaner i dit liv. Behandlingerne kan tages enkeltvis, men ofte er det relevant at kombinere.

Jeg interesserer mig for hvordan vi som mennesker kan give os selv og vores krop de bedste forudsætninger for et sundt og nærende liv, med mindst mulig sygdom og overbelastning. Alle mine behandlinger har rødder i min sygeplejefaglige baggrund og er bygget op omkring kranio-sakral terapiens milde tilgang til mennesket og kroppen.

Det er tydeligt for mig at kombinationen af alternative og komplementære behandlingsmuligheder og den måde vi traditionelt tænker sundhed og sygdom på, kan noget helt særligt og åbner op for nye muligheder. Hos mig behøver det ikke være enten/eller - her er der plads til både/og.

Det er vigtigt for mig hele tiden at udvikle min faglighed og være opdateret på nyeste viden. Både for din og min skyld. Derfor deltager jeg løbende i kurser og undervisnings dage. Du er derfor altid sikker på at modtage kompetent og fagligt velfunderede behandlinger når du bliver behandlet hos mig.

Uddannelse & Erfaring

  

Sygeplejerske (eksamineret/autoriseret 2005) Uddannet på Sygepleje- og radiograf skolen i Herlev. Erfaring fra intensiv afdeling, mave-tarm-lever, demens, palliation og sår. 

Mindfulness instruktør (certificeret 2015) Uddannet på ID Academy v. Ole Vadum Dahl. Erfaring med holdundervisning, samt individuel terapi. Solid erfaring med mindfulness til hverdagsbrug. Grundstenen i mine "Stress Forløb".

Kranio-sakral Terapeut (eksamineret 2018, RAB godkendt) Uddannet på KST Akademiet hos Trine Rosenberg. Har arbejdet med kranio-sakral terapien gennem flere år. Solid erfaring med hovedpine, smerter problematikker (ryg, nakke, lænd) og overbelastnings reaktioner - både fysiske og psykiske.

Uddanner mig løbende, så jeg altid er opdateret på den nyeste viden. Har aktuelt flg. kurser: 

KST 1-2-3a-3b, Ret ryg og nakke 1-2-3. Organmassage 1-2, Børnekursus, Meridian kursus, Opsummerings kurser x flere.

NADA behandler (2019) Uddannet ved NADA Danmark/ Lars Wiinblad. Tilbyder NADA som café og som en del af mine behandlinger.

Auriculo Terapeut (eksamineret 2022, RAB godkendt akupunktør) Ved Rikke Godthjælp, gennem AkupunkturAkademiet. Øreakupunktur, posturologi samt behandling med lys, farver og frekvenser.

Aktuelt har jeg følgende kurser:

Auriculo Terapi modul 1, 2 og 3. Posturologi. Hovedpine & Migræne. Ar. Nervesystem. Fordøjelse. Allergi & Fødevare Intolerance. Psyke & Traume. Chromoterapi. Kæbe & Bevægeapperat. 

Skalp Akupunktør (2022) Uddannet ved AkupunkturAkademiet