Organmassage - at sætte kroppen fri

En dårlig holdning, en krum eller skæv ryg, eller et lændesvaj, påvirker din krop, din sundhed og dit velvære. Det gør det fordi dine nerver der udgår fra rygsøjlen bliver klemt og fordi dine organer bliver forskubbet og trykket. Det kan være meget smertefuldt og har stor betydning for vores sundhed.

At dine organer bliver klemt og påvirket, betyder at de får dårlige arbejdsbetingelser og ikke kan fungere optimalt.

Over længere tid vil det påvirke elasticiteten og organet vil arbejde med nedsat kraft. Det kan resultere i alt fra stress til fordøjelsesproblemer.

Organmassage er ligesom kranio-sakral terapien, en mild og omsorgsfuld behandling. Den blide håndtering af kroppen bevirker at det bliver muligt at afspænde og løsne bindevævet omkring dine organer - selv i de helt dybe lag.

En dybt afslappende og lindrende behandling der giver ro, og kan hjælpe både voksne, børn og babyer.


Særligt velegnet til dig med fordøjelsesproblemer, forstoppelse, reflux, smerter omkring solar plexus og stress​ belastninger

Når du modtager en behandling ligger du på min behandlerbriks, eventuelt med et tæppe over dig. Du skal blot forholde dig roligt og afslappet, så din krop får de bedste betingelser for at give slip og restituere sig.