Hovedpine

Hovedpine kommer i mange afskygninger og de fleste mennesker har oplevet det i løbet af livet. Det kan være alt fra en kortvarig trykkende fornemmelse i kraniet, i tindingerne eller bag øjnene, til en mere invaliderende hovedpine der hæmmer os i hverdagen eller på ugentlig basis.

Tilbagevendende hovedpine bør altid undersøges af en læge.

8 ud af 10 personer har hovedpine i løbet af et år og 5% af dem har hovedpine flere gange om ugen. Mange behandler deres hovedpine ved hjælp af håndkøbsmedicin, hvilket ofte er effektivt til at fjerne symptomet her og nu. Men heldigvis er der også andre måder at få hjælp på!

Jeg oplever en øget tilgang af mennesker der ønsker hjælp uden brug af medicin og jeg oplever gode resultater.

Akupunktur og Kraniosakral Terapi er effektivt til behandling af både hovedpine og migræne.

Langt de fleste af de mennesker der kommer og får hjælp hos mig er udfordret af hovedpine. Enten som det primære problem, eller som en bi-ting til andre udfordringer.

Hovedpine typer jeg behandler
  • Spændingshovedpine
  • Hormonel hovedpine
  • Migræne
  • Sekundær hovedpine
  • Følger efter piskesmæld
  • Følger efter hjernerystelse

Hovedpine er aldrig bare hovedpine!

Når  du kommer til behandling hos mig arbejder vi hele vejen rundt om problemet! Det betyder at der både er fokus på at fjerne og lindre dine symptomer OG at finde ind til årsagen til hvorfor din hovedpine opstår. På den måde styrker vi kroppen, behandler problemet og skaber et stærkere stærkere fundament, så du kan komme din hovedpine til livs - også på lang sigt!

Både Akupunktur og Kraniosakral Terapi er effektivt i behandlingen af hovedpine og migræne. 

Hvor mange behandlinger du har brug for, kommer an på din nuværende situation, og det er altid nemmest at vurdere efter første behandling. Generelt oplever jeg sjældent at alt kan fixes på én behandling - især ikke, hvis man har gået med udfordringerne i lang tid.

Ved behandling af hovedpine og migræne anbefaler jeg oftest at planlægge med 3 behandlinger. Jeg oplever ofte at behandlingen har effekt allerede efter første behandling, men det er min erfaring at det kræver mere for at komme i dybden og ikke blot fjerne symptomerne.

Hvis jeg vurderer at jeg ikke er den rette hjælp til dig, melder jeg det ud så du ikke skal have behandlinger der ikke er relevante for dig.