Traumeforløsning

Når din hverdag er styret af angst, frygt, chok, traumer, stress eller sorg, har det stor betydning for din livskvalitet. Heldigvis er der noget vi kan gøre ved det!
Vores krop lagrer og sorterer alle livets oplevelser - på godt og ondt. Noget husker vi i vores hverdags hukommelse, andet har vi gemt væk. Men selvom vi ikke er bevidste om det, kan netop disse ubevidste oplevelser og erfaringer have stor effekt på vores dagligdag. Og det er dem jeg gerne vil hjælpe dig med at rydde op i.

Jeg arbejder med at forløse traumet gennem kroppen og dine kropslige sansninger. Det betyder at det er din krops reaktioner og ubehag der er udgangspunkt for- og vejviser i behandlingen. Helt konkret arbejder vi med at forløse dit traumebillede.

Når vi skal "give slip" på det der har sat sig fast, er det nødvendigt at komme fra hovedet og ned i kroppen, så vi ikke bare slipper tankemæssigt, men også får den ubevidste (og kropslige) del med. Gør vi ikke det får vi ikke taget problemet ved roden, og det vil fortsætte med at sætte spor gennem livet. Chromoterapi er effektivt til at forløse chok og traumer.

Jeg behandler traumer relateret til
  • Angst
  • Stress
  • Depression
  • PTSD
  • Sorg
  • Ulykker, vold og trusler
  • Sygdom
  • Dødsfald

Hvordan foregår det?

Behandlingen består af Chromoterapi (lys- og farvebehandling), og kan når relevant suppleres med akupunktur og kraniosakral terapi. Hvad du har brug for, finder vi ud ad i fællesskab. 

Under behandlingen ligger du på briksen med tæppe over dig, det er vigtigt at du ligger godt og føler dig tilpas. 
Du finder herefter det traume frem du gerne vil arbejde med og give slip på. Du behøver ikke dykke ned i og beskrive dit traume i forbindelse med behandlingen - det kan være en fordel for mange. Har du behov for at tale om traumet er det selvfølgelig også en mulighed.
Jeg behandler mens du ser dit traumebillede for dig. Vi behandler indtil dit traumebillede begynder at slippe taget i dag. Jeg guider og støtter dig hele vejen igennem behandlingen.


Er det noget for mig?

Et traume behøver ikke at have været en stor og voldsom begivenhed i dit liv. Jeg hjælper en del mennesker der har oplevet - hvad der for nogen ses som en lille og ubetydelig hændelse - men for den enkelte har sat dybe spor. Det kan være grænseoverskridende adfærd, mobning i skolen eller på arbejdspladsen, følelsen af at være udstillet og grinet af.
Det handler om hvordan du har oplevet situationen! Skete det uventet? Følte du dig handlingslammet? Overvældet?
Hvis ja, er der risiko for at oplevelsen har låst sig i dit nervesystem.