Hjernerystelse

Når din hverdag er styret af angst, frygt, chok, traumer, stress eller sorg, har det stor betydning for din livskvalitet. Heldigvis er der noget vi kan gøre ved det!
Vores krop lagrer og sorterer alle livets oplevelser - på godt og ondt. Noget husker vi i vores hverdags hukommelse, andet har vi gemt væk. Men selvom vi ikke er bevidste om det, kan netop disse ubevidste oplevelser og erfaringer have stor effekt på vores dagligdag. Og det er dem jeg gerne vil hjælpe dig med at rydde op i.

Jeg arbejder med at forløse traumet gennem kroppen og dine kropslige sansninger. Det betyder at det er din krops reaktioner og ubehag der er udgangspunkt for- og vejviser i behandlingen. Helt konkret arbejder vi med at forløse dit traumebillede.

Når vi skal "give slip" på det der har sat sig fast, er det nødvendigt at komme fra hovedet og ned i kroppen, så vi ikke bare slipper tankemæssigt, men også får den ubevidste (og kropslige) del med. Gør vi ikke det får vi ikke taget problemet ved roden, og det vil fortsætte med at sætte spor gennem livet. Chromoterapi er effektivt til at forløse chok og traumer.

Udfordring ved hjernerystelse
  • Svimmelhed og balance 
  • Træthed
  • Udmattelse
  • Koncentrationsbesvær
  • Hovedpine

Hvordan foregår det?

Behandling af hjernerystelse består som udgangspunkt af Kraniosakral Terapi. I nogle tilfælde kan det være relevant at supplere med Akupunktur. Hvad du har brug for, finder vi ud ad i fællesskab. 
Under behandlingen ligger du på briksen med tæppe over dig, det er vigtigt at du ligger godt og føler dig tilpas. Vi arbejder med at løsne op for de spændinger din hjernerystelse har medført, ved at afspænde de slag og vrid dit kranie og din krop har pådraget sig. Kraniosakral terapi er behandling af hele dig, men under behandlingen af hjernerystelse er jeg særligt opmærksom på spændinger og vrid der kan påvirke dit syn, din vestibulær sans og din nakke.

I nogle tilfælde kan der være et traume relateret til hjernerystelsen. Er det tilfældet for dig, arbejder vi også med at forløse det.Er det noget for mig?

Et traume behøver ikke at have været en stor og voldsom begivenhed i dit liv. Jeg hjælper en del mennesker der har oplevet - hvad der for nogen ses som en lille og ubetydelig hændelse - men for den enkelte har sat dybe spor. Det kan være grænseoverskridende adfærd, mobning i skolen eller på arbejdspladsen, følelsen af at være udstillet og grinet af.
Det handler om hvordan du har oplevet situationen! Skete det uventet? Følte du dig handlingslammet? Overvældet?
Hvis ja, er der risiko for at oplevelsen har låst sig i dit nervesystem.