NADA Akupunktur

NADA akupunktur skaber ro og balance i krop og sind.NADA består af 5 punkter i hvert øre, der aktiveres af små nåle.
Nålene sidder i 45 minutter, hvorefter de tages ud af behandleren.
Du sidder afslappet i rolige omgivelser mens nålene sidder i dine ører.

Rigtig mange mennesker bruger i dag NADA akupunktur i forbindelse med søvnproblemer, angst, bekymringer, stress, fysisk og mental uro og koncentrations besvær.
Også i forbindelse med afhængighed kan NADA gøre en forskel - eksempelvis ved rygestop, sukker overforbrug, ophør med alkohol og euforiserende stoffer.

Jeg afholder løbende NADA café. 
NADA kan også gives som en del af mine behandlinger.

NADA kan hjælpe ved
  • Angst
  • Uro
  • Søvnproblemer
  • Tankemylder
  • Stress
  • Eksamensangst

Hvordan virker NADA?

NADA virker ved at stimulere belønningssystemet. Akupunkturen udløser endorfiner i kroppen og påvirker en række transmitterstoffer, hvilket giver den afslappende og stabiliserende effekt.

NADA er bivirkningsfrit og tilfører ikke noget til kroppen, men hjælper derimod kroppen til at reetablere sig selv og skabe balance. Derfor er der heller ingen begrænsninger på NADA. 

Selvom akupunkturen har en øjeblikkelig virkning, virker NADA bedst ved regelmæssige og længerevarende forløb. Mange oplever, at de vedvarende NADA-forløb er med til at skabe ro – fysisk såvel som følelsesmæssigt. Det anbefales at NADA gives 2 gange om ugen og at der gives 10-20 behandlinger.

NADA er en standard protokol, hvor nålene sættes i bestemte punkter. Ønsker du at arbejde i dybden med en problematik anbefaler jeg behandling med auriculo terapi - har arbejder vi specifikt og dybdegående med de udfordringer og de ubalancer  der er relateret til din krop og dit nervesystem. 

Læs mere om AURICULO TERAPI  her